chateau

Беспрекорни лози
прават престижни вина

Висококвалитетните вина произведени од Попов Винарија ја претставуваат комбинацијата на модерната технологија и знаење со традиционални методи кои се користат со векови во Тиквешкиот регион.

Во иднинa Попов Винарија планира да го одржува и подобрува квалитетот на секоја капка на вино. Вината од Попов Винарија имаат освоено дузина златни, сребрени и бронзени медали на многу меѓународни натпревари.

  • Локација
  • © 2016 Popov Winery | Web Design - Kara5